Társoldalak

Winmenza

Winmenza

A winmenza program egy integrált raktár-gazdálkodási és étlapkészítő program, amely az élelmezésvezető adminisztratív munkáját segíti.

Élelmezésvezetők Országos Szövetsége

Élelmezésvezetők Országos Szövetsége

Az Élelmezésvezetők Országos Szövetsége a közétkeztetésben dolgozók, elsősorban az élelmezésvezetők szakmai, érdekképviseleti szervezete.

Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet

Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet

Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet részt vesz az élelmezés- és táplálkozás-egészségügyi tevékenységgel összefüggő kormányzati munka megalapozásában, a döntés-előkészítő, kutató, szervező és szolgáltató feladatok ellátásában és kiemelten az Európai Unió keretein belüli tagországi működést elősegítő jogharmonizációs célok és tevékenységek megvalósításában.

Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége

Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének tagjai főiskolát végzett dietetikusok, dietetikushallgatók. Olyan élelmezési és táplálkozási szakemberek, akiknek feladata a betegélelmezésen és közétkeztetésen túl táplálkozási tanácsadás a gyógyítás különböző területein, valamint a táplálkozással és életmóddal összefüggő betegségek megelőzése, vagyis a korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás megismertetése a lakossággal.

Következő rendezvényünk

1970.01.01. 01:00

Bátor Tábor