Élelmezés 09.
Élelmezés 
szaklap
Aktuális szám Régebbi lapszámok
Előfizetés Előfizetés
Előfizetés

20 évesek lettünk, ezért 10+10=20 a szerencsés nyerteseknek!

Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2017

AKTUÁLIS

Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2017

A fórumsorozat 2017-ben is folytatódik. Ahogy már megszokhatták, 6 egynapos regionális, 1 speciális témájú egynapos országos és az országos kétnapos zárórendezvényből áll. tovább...

Élelmiszer

Szennyezett tojás
Szennyezett tojás

Magyarországra is érkezett fipronillal szennyezett tojás és tojástermék. tovább...

Gyermekek

Táplálkozási szokások
Táplálkozási szokások

Még mindig kevés tejterméket fogyasztanak a gyerekek. A gyermekek táplálkozási szokásairól készített felmérést a Danone Kft. tovább...

Iskola

Mi árusítható az iskolai büfében?
Mi árusítható az iskolai büfében?

Körlevelet kaptak az Emmi-től az iskolaigazgatók. tovább...

Felhívás

Képzés tájékoztató
Képzés tájékoztató

"Táplálkozás-egészségügyi szempontok a közétkeztetésben" képzés tájékoztató tovább...

Felhívás

Pályázz és nyerj!
Pályázz és nyerj!

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete pályázatot hirdet szakácsok és szakácstanulók részére. tovább...

Felhívás

Módosult a pályázat
Módosult a pályázat

Módosult a Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése című felhívás és dokumentációja. tovább...

Receptajánlataink

Következő rendezvényünk

Élelmezésvezetők Regionális Fóruma

2017.10.17. 08:00 - 16:00
Győr

Bátor Tábor