Élelmezésvezetők fórumsorozata
Az Élelmezés című közétkeztetési szaklap és a Pentasys Kft. 1999 óta szervez élelmezésvezetők részére szakmai termékbemutatóval egybekötött konferenciákat, fórumokat. Az Élelmezésvezetők Fórumsorozatának eseményei kiváló lehetőséget nyújtanak a személyes kapcsolatépítésre, az aktuális szakmai információk, jogszabályi változások megismerésére, kérdéses problémák megvitatására. Ugyanakkor igyekszünk olyan előadásokat is szervezni, amelyek a mindennapok gyakorlatában segíthetik az élelmezésvezetők munkáját.
Az Élelmezésvezetők Fórumsorozatára várjuk
- Mindazokat az élelmezéssel, közétkeztetéssel – vendéglátással – foglalkozó szakembereket (élelmezésvezetőket, szakácsokat, dietetikusokat…stb.), akiknek fontos a szakmai fejlődés, az aktuális szakmai információk ismerete…
- Azokat a cégeket, illetve azok képviselőit, vezetőit, amelyek termékeik, illetve szolgáltatásaik révén érdekeltek a közétkeztetésben.
A fórumsorozat 7 egynapos regionális, 2 speciális témájú országos fórumból áll. Az ország különböző nagyvárosaiban szervezett fórumok közül mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb helyszíneket és időpontokat. Általános programterv témáiból városonként 5–6 előadás hangzik el.
Az Élelmezésvezetők Fórumsorozatán belül az országos fórumok programja mindig eltér a regionális fórumok programjától.
A 2020-as év tervezett fórumainak helyszínei és időpontjai:
Helyszín | Időpont | Online jelentkezés | |
---|---|---|---|
Miskolc | 2020.november 11. | Regionális Fórum | ELMARAD |
Budapest | 2020. november 12. | Országos Fórum | ELMARAD |
Pécs | 2020. szeptember 22. | Regionális Fórum | Elmarad! |
Békéscsaba | törölve | Regionális Fórum | ~ |
Székesfehérvár | 2020. szeptember 15. | Regionális Fórum | Elmarad! |
Győr | 2020. szeptember 17. | Regionális Fórum | Elmarad! |
Debrecen | 2020. október 14. | Regionális Fórum | Elmarad! |
Kecskemét | 2020. október 15. | Regionális Fórum | Elmarad! |
Tervezett előadások:
- Finom és/vagy egészséges?!? - a közétkeztetési konyhák fejlesztésének lehetőségei (előadó: Bernáth József séf)
- Gyermekkori túlsúly magyarországi helyzetkép, kapcsolódó programok tapasztalatai (előadó: Csengeri Lilla - Erdélyi Sipos Alíz MDOSZ)
- Mit főzzön a közétkeztető? (előadó: Vígné Sági Katalin)
- Diéta őrület, külföldi tapasztalatok, aktuális információk (előadó: SE ETK Dietetikai tanszék munkatársai)
- A közétkeztetés táplálkozás-egészségügyi ellenőrzéseinek tapasztalatai és gyakorlati észrevételek (előadó: Schmidt Richárd)
- A jövő alapanyagai a közétkeztetésben (előadó: Unilever Food Solutions)
- Élelmezésvezetők Regionális Fóruma
Részvételi díj: 6500 Ft + áfa.
Extra kedvezmény: minden 5. jelentkező extra kedvezményben részesül. A részvételi díja mindössze: 4500 Ft + áfa
Az előadásokat a szakmában elismert szakemberek, az NNK, az MDOSZ, a SE-ETK Dietetikai Tanszék munkatársai tartják, az előadók felkérése folyamatban van. A rendezvény 8-tól kb. 16 óráig tart.
Az Élelmezésvezetők Fórumsorozatának szakmai támogatója a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége, Aranyfokozatú Támogatója az Unilever Food Solutions.
Várjuk Önt is szeretettel rendezvényeinken!
Szervező
|
Média Támogató
|