Kenyérsaláta

Kenyérsaláta

Hozzávalók:

10 főre

  • Kenyérkocka 0,6 kg
  • Kaliforniai paprika 0,2 kg
  • Kígyóuborka 0,2 kg
  • Paradicsom 0,3 kg
  • Lilahagyma csíkok 0,2 kg
  • Fetasajt 0,15 kg
  • Olívaolaj 0,05 l
  • Újhagyma 1 csomag
  • Citrom, oregánó, frissen őrölt színes bors, fokhagyma

Elkészítés módja:

A kockázott kenyeret megpirítjuk, kevés fokhagymás olívaolajjal, sóval, borssal meghintjük, majd összekeverjük a feldarabolt zöldségekkel és a sajttal. Ízesíthetjük citrommal, oregánóval, frissen őrölt borssal és meglocsoljuk olívaolajjal.

Tipp:

Spenótos tejfölös mártással és kéksajtos mártással kínáljuk.

Következő rendezvényünk

Élelmezésvezetők Regionális Fóruma

2017.09.19. 08:00 - 16:00
Békéscsaba

WinMenza