Újratervezve!

Újratervezve!

Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2020

Az Élelmezésvezetők Fórumsorozatára várjuk

  • Mindazokat az élelmezéssel, közétkeztetéssel – vendéglátással  – foglalkozó szakembereket (élelmezésvezetőket, szakácsokat, dietetikusokat…stb.), akiknek fontos a szakmai fejlődés, az aktuális szakmai információk ismerete…
  • Azokat a cégeket, illetve azok képviselőit, vezetőit, amelyek termékeik, illetve szolgáltatásaik révén érdekeltek a közétkeztetésben. 

A fórumsorozat 6 egynapos regionális, 1 speciális témájú országos fórumból áll. Az ország különböző nagyvárosaiban szervezett fórumok közül mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb helyszíneket és időpontokat. Általános programterv témáiból városonként 5–6 előadás hangzik el.

Az Élelmezésvezetők Fórumsorozatán belül az országos fórumok programja mindig eltér a regionális fórumok programjától.

A 2020-as év tervezett fórumainak helyszínei és időpontjai:

Helyszín Időpont   Online jelentkezés
Miskolc

2020. november  11. 
ÚJ időpont!

Regionális Fórum

https://forms.gle/F4xX1Z2sUbQiWNab9

Budapest törölve Országos Fórum ~
Pécs

2020. szeptember 22. 
ÚJ időpont!

Regionális Fórum https://forms.gle/F4xX1Z2sUbQiWNab9
Békéscsaba törölve Regionális Fórum ~
Székesfehérvár 2020. szeptember 15. Regionális Fórum https://forms.gle/F4xX1Z2sUbQiWNab9
Győr 2020. szeptember 17. Regionális Fórum https://forms.gle/F4xX1Z2sUbQiWNab9
Debrecen 2020. október 14. Regionális Fórum https://forms.gle/F4xX1Z2sUbQiWNab9
Kecskemét 2020. október 15. Regionális Fórum https://forms.gle/F4xX1Z2sUbQiWNab9
Budapest 2020. november 12. Országos Fórum később lesz elérhető

Tervezett előadások:

  • Finom és/vagy egészséges?!? - a közétkeztetési konyhák fejlesztésének lehetőségei (előadó: Bernáth József séf)
  • Gyermekkori túlsúly magyarországi helyzetkép, kapcsolódó programok tapasztalatai (előadó: Csengeri Lilla - Erdélyi Sipos Alíz MDOSZ)
  • Mit főzzön a közétkeztető? (előadó: Vígné Sági Katalin)
  • Diéta őrület, külföldi tapasztalatok, aktuális információk (előadó: SE ETK Dietetikai tanszék munkatársai)
  • A közétkeztetés táplálkozás-egészségügyi ellenőrzéseinek tapasztalatai és gyakorlati észrevételek (előadó: Schmidt Richárd)
  • A jövő alapanyagai a közétkeztetésben (előadó: Unilever Food Solutions)
  • Higiénia a közétkeztetésben - tanulságok a pandémia okán. (előadó: HACCP Tanácsadó Kft.)

Élelmezésvezetők Regionális Fóruma

Részvételi díj: 6500 Ft + áfa.

Extra kedvezmény: minden 5. jelentkező extra kedvezményben részesül. A részvételi díja mindössze: 4500 Ft + áfa

. A rendezvény 8-tól kb. 16 óráig tart.

Az Élelmezésvezetők Fórumsorozatának szakmai támogatója a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége, Aranyfokozatú Támogatója az Unilever Food Solutions.

Várjuk Önt is szeretettel rendezvényeinken!

 

Szervező

 9028 Győr, Fehérvári út 75/H.
Tel.: 06-96/525-014
E-mail: 

Web: www.elelmezes.hu

 

Média Támogató

9028 Győr, Fehérvári út 75/H.
Tel.: 06-96/525-014
E-mail: 

Web: www.elelmezes.hu

 
Assist Trend Kft

Következő rendezvényünk

Élelmezésvezetők Fóruma Debrecen

2020.10.14. 08:00 - 16:00

Bátor Tábor