Pályázz és nyerj!

Pályázz és nyerj!

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete pályázatot hirdet szakácsok és szakácstanulók részére.

Ilyen még nem volt: pályázat szakácsoknak

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete pályázatot hirdet szakácsok és szakácstanulók részére. Pályázni, annak időtartama alatt, 2017. augusztus 1. és 2017. szeptember 30-közötti időszakban van lehetőség, melyben egy teljes garnitúra munkaruhára (1 db szakácskabát, 1 db nadrág, 1 db kötény) és/vagy Paul Bocuse séfkésre tudnak igényt benyújtani a pályázók.

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének tagjaiból és a támogató cégek általi megfigyelőkből álló grémium, a szakácsok között 70 db munkaruha garnitúrát, és 45 db séfkést, míg a szakácstanulók között 10 db munkaruha garnitúrát és 5 db séfkést fog odaítélni az általa felállított kritériumok alapján.

A kiírásnak mindenben megfelelő pályázatok benyújtói a pályázatban azonos eséllyel vesznek részt, függetlenül attól, hogy hány éves szakmai rutinnal rendelkeznek. A pályázatban a szakmai elhivatottságot, a motivációt és a szakmai gondolkodást veszik figyelembe, és jutalmazzák.

A pályázatról bővebben a Séfklub weboldalán informálódhatsz: www.etrendegyesulet.hu/palyazataink

A sikeres pályázatbenyújtás feltételei:

·         a pályázati adatlap hiánytalan kitöltése,

·         a munkáltatói-, vagy iskolalátogatási igazolás kitöltése és e-mailben való elküldése,

·         egy munka közbeni fénykép e-mailben való elküldése.

A pályázat nyerteseinek névsorát 2017. október 27-én hozzák nyilvánosságra, melyet egy díjkiosztó rendezvény fog követni, melyen a személyes részvétel a pályázatban vállalt kötelező feladat egyben.

A pályázat támogatói voltak: Gasztro Prémium Kft., Aviko, Helit Kft., Nestlé Proffesional, Oldalas magazin.

Forrás: https://etrendegyesulet.hu/palyazataink/

2017. augusztus 7.

 

Következő rendezvényünk

Bátor Tábor