Élelmezésvezetőt keresnek

Élelmezésvezetőt keresnek

VII. kerületi bölcsődébe

VII. kerületi bölcsődékbe élelmezésvezető végzettségű szakembert keresnek teljes foglalkoztatásban a jelenlegi vezető nyugdíjba vonulása miatt.

A munkaidő 06-14 óra, azonban bizonyos határokon belül rugalmasan kezelik a jelenlétet. A közalkalmazotti bértábla szerinti juttatáson felül vezetői pótlék és bérkiegészítés is jár az önkormányzattól (új munkavállaló esetén megegyezésről is szó lehet – átlagnál magasabb fizetés). Cafetéria és vezetői plusz szabadságnapok is járnak az állás betöltőjének. (Alkalmanként pedig éves bónuszokban is részesülnek a dolgozók).

A bölcsőde és annak konyhája is teljesen modern, a személyzet munkája kifogástalan. Diétás étkeztetést is vállal a konyha, dietetikus közreműködésével. Az új élelmezésvezető érkezésére frissen vásárolt, de adatokkal feltöltött Quadrobyte program áll majd rendelkezésre, melyet az állás betöltője a saját szokásainak megfelelően alakíthat ki.

Az állás ősztől (október-november) betölthető. Pontosabb információkért a következő telefonszámon érdeklődhetnek: 06/30-590-7210!

Következő rendezvényünk

Bátor Tábor