Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2020

Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2020

A fórumsorozat 2020-ban is folytatódik!!

Az Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2020-ban is folytatódik, szeretnénk az idei évben is olyan szakmai programot szervezni, mellyel segítjük a közétkeztetésben dolgozók munkáját. Szaklapunk kiadója, a Pentasys Kft. 1999 óta szervezi a kiállítással egybekötött szakmai rendezvényeket. Célunk hogy az ország valamennyi közétkeztetésben dolgozó szakembere részére a lehető legközelebb vigyük, elérhetővé tegyük a naprakész szakmai tudást. Az ország különböző nagyvárosaiban szervezett rendezvények közül mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb helyszíneket, időpontokat.

Az előadások megtartására továbbra is a szakmában elismert, neves és jól képzett előadókat kérünk fel, hogy átadják a tudásukat a résztvevőknek.

A fórumsorozat az idei évben 7 egynapos regionális, és 2 speciális témájú egynapos országos fórumból áll.

A rendezvénysorozat szakmai támogatója

 

A rendezvénysorozat Aranyfokozatú támogatója

 

 

 

 

 

Helyszín Időpont   Online jelentkezés
Miskolc 2020. március 24. Regionális Fórum

https://forms.gle/AHwXnqnmzi3devHS7

Budapest 2020. április 22. Országos Fórum Hamarosan....
Pécs 2020. április 23. Regionális Fórum https://forms.gle/AHwXnqnmzi3devHS7.
Békéscsaba 2020. május 19. Regionális Fórum https://forms.gle/AHwXnqnmzi3devHS7.
Székesfehérvár 2020. szeptember 15. Regionális Fórum .
Győr 2020. szeptember 17. Regionális Fórum .
Debrecen 2020. október 14. Regionális Fórum .
Kecskemét 2020. október 15. Regionális Fórum .
Budapest 2020. november 12. Országos Fórum .

Tervezett előadások:

  • Finom és/vagy egészséges?!? - a közétkeztetési konyhák fejlesztésének lehetőségei (előadó: Bernáth József séf)
  • Gyermekkori túlsúly magyarországi helyzetkép, kapcsolódó programok tapasztalatai (előadó: Csengeri Lilla - Erdélyi Sipos Alíz, MDOSZ)
  • Mit főzzön a közétkeztető? (előadó: Vígné Sági Katalin)
  • Diéta őrület, külföldi tapasztalatok, aktuális információk (előadó: SE ETK Dietetikai tanszék munkatársai)
  • A közétkeztetés táplálkozás-egészségügyi ellenőrzéseinek tapasztalatai és gyakorlati észrevételek (előadó: Schmidt Richárd)
  • A jövő alapanyagai a közétkeztetésben (előadó: Unilever Food Solutions)

Élelmezésvezetők Regionális Fóruma

Részvételi díj: 6500 Ft + áfa.

Extra kedvezmény: minden 5. jelentkező extra kedvezményben részesül. A részvételi díja mindössze: 4500 Ft + áfa

Az előadásokat a szakmában elismert szakemberek, az NNK, az MDOSZ, a SE-ETK Dietetikai Tanszék munkatársai tartják, az előadók felkérése folyamatban van. Részletekkel hamarosan jelentkezünk... A rendezvény 8-tól kb. 16 óráig tart.

 

Várjuk Önt is szeretettel rendezvényeinken!

2020. február 27.

Következő rendezvényünk

Bátor Tábor