Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2018

Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2018

A fórumsorozat 2018-ben is folytatódik. A helyszínek, időpontok, témák egyeztetés alatt állnak. Részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Az Élelmezés szaklap kiadója, a Pentasys Kft. 1999-ben az Élelmezésvezetők Országos Szövetségének szakmai támogatásával indította el az Élelmezésvezetők Fórumsorozatát. A fórumsorozat célja az volt, hogy az ország valamennyi közétkeztetésben dolgozó szakembere részére a lehető legközelebb vigye, elérhetővé tegye a szakmai tudást. Az ország különböző nagyvárosaiban szervezett rendezvények közül mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbb helyszíneket, időpontokat.

Az előadások megtartására továbbra is a szakmában elismert, neves és jól képzett előadókat kérünk fel, hogy átadják a tudásukat a résztvevőknek.

Tervezett helyszínek és időpontok 2017-ben:

  • Miskolc: 2017. március 22.
  • Pécs: 2017. április 25.
  • Veszprém: 2017. május 23.
  • Budapest: 2017. május 24.
  • Békéscsaba: 2017. szeptember 19.
  • Debrecen: 2017. szeptember 20.
  • Győr: 2017. október 17.
  • Budapest (Országos Fórum): 2017. november 9-10.

AZ ÉLELMEZÉSVEZETŐK XXI. ORSZÁGOS FÓRUMÁNAK ELŐADÁSTÉMÁI

  • Hagyományok és megújulás. A közétkeztetés kihívásai
  • Új hazai táplálkozási ajánlás - OKOSTÁNYÉR®
  • Diéták a közétkeztetésben, az egyalapanyag-rendszer tükrében
  • Az élelmiszeripar és az egészséges táplálkozás
  • Diabeteszesek étkeztetése: információk, új ajánlások
  • Élelmiszer-biztonsági aktuális kérdések
  • Szeretem, nem szeretem… Kérdőíves felmérés tapasztalatai.
  • Érdekvédelem és szövetségi élet a közétkeztetésben.
  • A közétkeztetés jogi környezete
  • Korcsoportos étkeztetés. Elmélet és gyakorlat.
  • Sócsökkentő fűszerezés
  • Rendelet… az élelmezésvezetők szemével
  • OGYEI a közétkeztetőkért
  • A 37/2014-es EMMI rendelet ellenőrzési tapasztalatai, felkészülés a 2018-as évre
  • Válaszok és megoldások sócsökkentett, hozzáadott ízfokozó mentes és zsiradékcsökkentett étkeztetésre
  • Modern konyhatechnológiák használata a közétkeztetésben az új szabályozások átláthatóbb alkalmazása, a költséghatékonyság és a minőségjavítás érdekében.
  • A rendelet az élelmezésvezetők szemével

A regionális fórumok előadástémái (a témákból városonként 6-7 előadás hangzik el):

  • Változások és eredmények. A közétkeztetési rendelet aktuális kérdései a hatóság szemszögéből.
  • A közétkeztetés megújítása - így csináljuk mi!
  • Másként főzünk, mert... Technológiai különbségek a közétkeztetésben.
  • Hol tartunk? Közétkeztetési aktualitások.
  • Élj könnyedén - merokanal.hu
  • Válaszok és megoldások sócsökkentett, hozzáadott ízfokozó mentes és zsiradékcsökkentett étkeztetésre.
  • Adjuk, ne adjuk? Ételek, ételcsoportok helye a közétkeztetésben.
  • Megegyem vagy ne? Tények és tévhitek az élelmiszerekkel, tápanyagokkal kapcsolatban.
  • Élelmezés - Minőség - Ügy

Önt is várjuk rendezvényeinken!

2017. március 1.

Gastro Prompt Hungary Kft.

Következő rendezvényünk

1970.01.01. 01:00

WinMenza