Élelmezés 9. (2010. szeptember)

Tartalom

Oldal Cím  
5 Lassan egy éve már... Megtekint
6 Élelmezésvezetők Fórumsorozata Megtekint
7 Élelmezésvezetők XIV. Országos Fóruma - meghívó Megtekint
8 ÉLOSZ-hírek Megtekint
9 Jelentkezési lap Élelmezésvezetők Fórumsorozatának eseményeire Megtekint
12 Készülőben a Nemzeti Higiéniai Útmutató Megtekint
13 Szakemberek világtalálkozója Magyarországon Megtekint
14 Az ételkészítés folyamatai II. Megtekint
16 Változó közbeszerzési szabályok Megtekint
18 Krumpli, a földi alma Megtekint
20 Fiatalok energiaital-fogyasztása és hatásai Megtekint
23 Mediterrán ételek a közétkeztetésben Megtekint
24 Közétkeztetés és az internet Megtekint
26 A közétkeztetés fejlesztése - A változatos étlap I. Megtekint
29 HOVENTA programajánló Megtekint
31 Mintaétrend időskorúak részére Megtekint
35 Üdítően eredeti Megtekint
36 Visszafordítható-e a szívbetegség? Megtekint
38 Az ezüst a táplálkozásban Megtekint
39 Élelmezés-kvíz Megtekint
40 Ízesítsük, színesítsük ételeinket... Babér, tárkony, kerti zsázsa Megtekint
42 A gyümölcsök titkai 2. rész Megtekint
44 Könyvajánló Megtekint
45 Lépésről lépésre a siker útján... Megtekint
46 Az egészségnevelés módszerei a gyakorlatban Megtekint
48 Megrendelőlap Megtekint
50 Rejtvény Megtekint

Következő rendezvényünk

Bátor Tábor