Élelmezés 9. (2011. szeptember)

Tartalom

Oldal Cím  
5 Az idő nekünk dolgozik Megtekint
6 Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2011 Megtekint
7 Élelmezésvezetők XV. Országos Fóruma, Budapest, 2011. november 15-16. Megtekint
8 ÉLOSZ-hírek Megtekint
9 Jelentkezési lap az Élelmezésvezetők Fórumsorozatára Megtekint
12 A felügyelő szemével... A 62/2011. (VI.30.) rendeletről Megtekint
14 OKÉS 2011 - Közétkeztetési Szakácsverseny Megtekint
15 Megfelelni, de hogyan? Megtekint
19 Hűtés, tárolás, sokkoló hűtés Megtekint
22 Hogyan írjuk helyesen? - 2. rész Megtekint
23 Tápanyagszámító programok a közétkeztetésben Megtekint
24 A siker titka az életmód-változtatás Megtekint
26 Az egyik legősibb tartósítási eljárás - A szárítás Megtekint
28 Sápadt gyermekek - táplálkozási problémák Megtekint
30 A brit konyháról Megtekint
32 Hajnalpír Megtekint
35 Könyvajánló Megtekint
36 Európa reggelije Megtekint
38 Diéták és elemzésük - a szakember szemével: A káposztaleves-diéta Megtekint
40 Gondolatok az óvodai beszoktatásról Megtekint
42 Ómega-3-zsírsavak Megtekint
43 Melyiket válasszuk? Halfajok súlyvesztesége a felhasználás során. Megtekint
44 Szegények eledele volt... Megtekint
46 A nassolás hatásai Megtekint
48 Megrendelőlap Megtekint
50 Rejtvény Megtekint

Következő rendezvényünk

Bátor Tábor