Élelmezés 5. (2011. május)

Tartalom

Oldal Cím  
5 Gyümölcsérlelő gondolatok Megtekint
6 Szakmai továbbképzés Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2011 Megtekint
7 Étlaptervezés: alapoktól a diétákig... Budapest, május 17. Megtekint
8 A felügyelő szemével: Előkészítés Megtekint
9 Jelentkezési lap az Élelmezésvezetők Fórumsorozatára Megtekint
11 Élelmezésvezetők Regionális Fóruma Debrecenben Megtekint
12 Élelmezésvezetők Regionális Fóruma Szegeden Megtekint
13 Készüljön fel a meglepetésekre! Regisztráljon most! Megtekint
14 Méregtelenítés... Megtekint
16 Félúton... Megtekint
18 Gyuladáscsökkentők - az arachidonsav Megtekint
20 Diéták a közétkeztetésben - 1. rész Megtekint
22 Apróhírek: A hosszú élet (ritka?); A hónap gyümölcse: EPER; Májusi népi kalendárium Megtekint
24 Konyhatechnológiai körkép... Megtekint
26 Mit együnk, mennyit együnk? Megtekint
28 Mi is az a margarin? Megtekint
30 „Rövid az élet, ha gyorsítva éled…” Megtekint
32 Változatosság, új ételek bevezetése a gyermekélelmezésben Megtekint
34 Diéták és elemzésük - a szakember szemével: Schobert Norbert - Update-módszer Megtekint
37 Kímélő étrend időskorban Megtekint
40 Bio és tradíció, avagy menza olasz módra Megtekint
42 Könyvajánló Megtekint
44 Nyári mintaétrend – „A” és „B” menü alsó tagozatosoknak Megtekint
48 Megrendelőlap Megtekint
50 Rejtvény Megtekint

Következő rendezvényünk

Élelmezésvezetők Fóruma Miskolc

2020.03.24. 08:00 - 16:00

Bátor Tábor