Élelmezés 4. (2011. április)

Tartalom

Oldal Cím  
5 Ne azt kérdezd... Megtekint
6 Szakmai továbbképzés Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2011 Megtekint
7 Étlaptervezés: alapoktól a diétákig... Budapest, május 17. Megtekint
8 Élelmezésvezetők Regionális Fóruma Miskolcon Megtekint
9 Jelentkezési lap az Élelmezésvezetők Fórumsorozatára Megtekint
12 A felügyelő szemével: Tárolás, raktározás Megtekint
14 Gyermekétkeztetés Ausztráliában Megtekint
16 A calici- és rotavírusok Megtekint
18 Legjobb orvosság hasmenés ellen: a diéta Megtekint
20 Épületenergetikai fejlesztések: Pályázati lehetőség! Megtekint
21 Kicsi a szatmári bors, de... Megtekint
24 Harmonikus munkahely - elégedett betegek Megtekint
28 Aktivitások energiaigénye Megtekint
30 Megfelelő konyhatechnika = egészségesebb étrend Megtekint
32 Étrend cukorbeteg idősek részére Megtekint
36 Diéták és elemzésük - a szakember szemével: Béres Alexandra Súlykontroll Program Megtekint
39 Választék és választás - Avagy hogyan ebédelnek a fiatal felnőttek? Megtekint
42 Könyvajánló Megtekint
43 Quadro Byte-rendszerek a munkahelyi étkeztetésben Megtekint
44 Mintaétlap tanuló és dolgozó fiatal felnőttek részére Megtekint
48 Megrendelőlap Megtekint
50 Rejtvény Megtekint

Következő rendezvényünk

Bátor Tábor