Élelmezés 1-2. (2014. február)

Tartalom

Oldal Cím  
4 Az Unilever Food Solutions minden terméke megfelel a transzzsírsav rendeletnek Megtekint
5 Levél az Olvasóhoz Megtekint
6 Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2014 Megtekint
7 Jelentkezési Lap az Élelmezésvezetők Fórumsorozatára Megtekint
9 Fontos év vár ránk - ÉLOSZ-hírek Megtekint
10 Levesek moslékban Megtekint
12 Teáztatás a mai közétkeztetésben Megtekint
13 Röszkei Élelmiszergyár - A dél-alföldi régió kiemelkedő gyára Megtekint
14 Influenza vagy megfázás? Megtekint
16 Álmodók bora - a tea Megtekint
18 Pritikin-diéta - Diéták és elemzésük a szakember szemével Megtekint
20 A HACCP-rendszer kialakításának logikai sorrendje - 3. rész Megtekint
23 Bölcsődei receptek - Húspótlók Megtekint
31 Egységes Diétás Rendszer - Rostdús étrend - 10. rész Megtekint
34 Sófelszívódás - Mennyi kerül a főzővízből a tésztába? Megtekint
36 Egy csipet a mai török gasztronómiából... Megtekint
38 Röviden a szerzői jogról és az etikus közlésről Megtekint
40 Ki volt Soós Aladár professzor? Megtekint
41 Növekszik a valódi gyümölcs- és herbateák népszerűsége Megtekint
42 Rövid áttekintés a genetikailag módosított élelmiszerekről Megtekint
44 Munkaruha és védőeszköz Megtekint
46 Nemzedékek, értékrendek... Megtekint
48 Könyvkínálatunk Megtekint
50 Megrendelőlap Megtekint

Következő rendezvényünk

Élelmezésvezetők Fóruma Miskolc

2020.03.24. 08:00 - 16:00

Bátor Tábor