Élelmezés 06. (2016. június)

Tartalom

Oldal Cím  
5 Kicsengettek Megtekint
5 Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2016 Megtekint
7 Jelentkezési lap az Élelmezésvezetők Fórumaira Megtekint
9 Élelmezésvezetők Regionális Fóruma - Beszámoló, Veszprém, 2016. május 24. Megtekint
10 Élelmezésvezetők Országos Fóruma, Beszámoló, Budapest, 2016. május 25. Megtekint
11 Vezetőségi ülés - 2016 első félév eseményei Megtekint
14 Interaktív oktatás a testtartásról és a mozgás hatásairól Megtekint
17 Minőségvezérelt Közétkeztetési Program - 5. rész - Fertőtlenítés Megtekint
20 Erdők-mezők kincsei - Vadak és felhasználásuk 3. rész Megtekint
22 Ha nyár, akkor folyadékpótlás - 2. rész Megtekint
24 Jó kalória, rossz kalória Megtekint
26 Munkahelyi veszélyek és azok kockázata, kezelése - A jó munkahelyi klíma Megtekint
28 A fenntarthatóság és a klímaváltozás állata: a bivaly Megtekint
30 Enni kell - a szünidőben is! Megtekint
33 A folsav Megtekint
36 Élelmiszerek kereszttűzben - Burgonya kontra édesburgonya Megtekint
39 Élet a felvágottakon túl... 2. rész Megtekint
42 Étrend az 1-3 éves korosztálynak Megtekint
48 Rejtvény - Alapfogalmak Megtekint
49 Könyvkínálatunk Megtekint
50 Megrendelőlap Megtekint

Következő rendezvényünk

Bátor Tábor