Élelmezés 05 (2016. május)

Tartalom

Oldal Cím  
4 Élelmezésvezetők Országos Fóruma Megtekint
5 Menzamese Megtekint
6 Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2016 Megtekint
7 Jelentkezési lap az Élelmezésvezetők Fórumaira Megtekint
9 Élelmezésvezetők Napja - május 11. Program Megtekint
10 Élelmezésvezetők Regionális Fóruma, Beszámoló, Pécs, 2016. április 19. Megtekint
11 Beszállítók és a "minőségvezérelt közétkeztetés" Megtekint
12 Minőségvezérelt közétkeztetés program - 4. rész - Mosogatás Megtekint
14 Gyorsétkezdék és a gimnazisták Megtekint
18 Interaktív tanulási lehetőségek az egészséges táplálkozásról Megtekint
20 Fűszer-ábécé - 3. rész - Bogyók, termések Megtekint
22 Élelmiszerek kereszttűzben - Cseresznye kontra meggy Megtekint
25 Evezzünk... Békés vagy békétlen vizeken Megtekint
28 Erdők-mezők kincsei - Vadak és felhasználásuk 2. rész Megtekint
30 Ha nyár, akkor folyadékpótlás Megtekint
32 Virágok a tányéron - Ehető virágok a kertben Megtekint
36 A K-vitamin Megtekint
39 Ötletek, receptek - Zöldség-, és gyümölcsfogyasztás 2. rész Megtekint
42 Étrend a 4-6 éves korosztálynak Megtekint
48 Rejtvény - Közmondás Megtekint
49 Könyvkínálatunk Megtekint
50 Megrendelőlap Megtekint
Bio-Fungi Kft.

Következő rendezvényünk

Bátor Tábor