Élelmezés 04. (2017. április)

Tartalom

Oldal Cím  
2 Születésnapi nyereményjáték Megtekint
4 Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2017 Megtekint
5 Újjáéledés Megtekint
6 ÉLOSZ-hírek Megtekint
7 Jelentkezési lap Élelmezésvezetők Fórumsorozatára Megtekint
9 Élelmezésvezetők Regionális Fóruma Beszámoló Miskolc, 2017. március 22. Megtekint
10 Közétkeztetési Szakácsverseny 2017-2018 Megtekint
12 Újra megpróbáljuk! Megtekint
14 Dió kontra mák Megtekint
18 Táplálékallergiák a bölcsődében Megtekint
20 Húsvéti hagyományos ételek "ötvenen túliaknak" Megtekint
22 A szelén és az egészség Megtekint
26 Gyümölcsök a közétkeztetésben Megtekint
28 Barát vagy ellenség? Élelmiszer-ipari alapanyagok Megtekint
30 Szem-szájnak ingere... Megtekint
31 Mentes - az új divat Megtekint
34 Német szótár és kifejezés-gyűjtemény Megtekint
36 Az élelmezési üzemek munkaköri leírásai Megtekint
38 Az emésztőrendszer endoszkópos vizsgálata Megtekint
40 Étrend a 11-14 éves korosztálynak reggeli és vacsoraötletekkel Megtekint
46 Gasztronómiai és szakácsművészeti alapfogalmak Megtekint
48 Rejtvény Megtekint
49 Könyvkínálatunk Megtekint
50 Megrendelőlap Megtekint
Gastro Prompt Hungary Kft.

Következő rendezvényünk

Élelmezésvezetők Fóruma Miskolc

2019.03.20. 08:00 - 16:00

Bátor Tábor