Élelmezés 04. (2017. április)

Tartalom

Oldal Cím  
2 Születésnapi nyereményjáték Megtekint
4 Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2017 Megtekint
5 Újjáéledés Megtekint
6 ÉLOSZ-hírek Megtekint
7 Jelentkezési lap Élelmezésvezetők Fórumsorozatára Megtekint
9 Élelmezésvezetők Regionális Fóruma Beszámoló Miskolc, 2017. március 22. Megtekint
10 Közétkeztetési Szakácsverseny 2017-2018 Megtekint
12 Újra megpróbáljuk! Megtekint
14 Dió kontra mák Megtekint
18 Táplálékallergiák a bölcsődében Megtekint
20 Húsvéti hagyományos ételek "ötvenen túliaknak" Megtekint
22 A szelén és az egészség Megtekint
26 Gyümölcsök a közétkeztetésben Megtekint
28 Barát vagy ellenség? Élelmiszer-ipari alapanyagok Megtekint
30 Szem-szájnak ingere... Megtekint
31 Mentes - az új divat Megtekint
34 Német szótár és kifejezés-gyűjtemény Megtekint
36 Az élelmezési üzemek munkaköri leírásai Megtekint
38 Az emésztőrendszer endoszkópos vizsgálata Megtekint
40 Étrend a 11-14 éves korosztálynak reggeli és vacsoraötletekkel Megtekint
46 Gasztronómiai és szakácsművészeti alapfogalmak Megtekint
48 Rejtvény Megtekint
49 Könyvkínálatunk Megtekint
50 Megrendelőlap Megtekint
WinMenza

Következő rendezvényünk

Élelmezésvezetők Fóruma Békéscsaba

2019.05.22. 08:00 - 16:00

Bátor Tábor