Élelmezés 04 (2015. április)

Tartalom

Oldal Cím  
2 Legyen Ön is az ÉLOSZ tagja! Megtekint
4 Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2015 Megtekint
5 Levél az Olvasóhoz Megtekint
6 Élelmezésvezetők Regionális Fóruma - Beszámoló, 2015. március 24. Miskolc Megtekint
7 Jelentkezési Lap az Élelmezésvezetők Fórumaira Megtekint
10 Az egészség főzőiskolája Megtekint
12 HALaszthatatlan ügy - Afrikai harcsa Megtekint
14 Jelölésköteles allergének - Olajos magvak, szezám, mustár Megtekint
18 Hulladékkezelés az élelmezési üzemben Megtekint
20 Köretek 3. rész Megtekint
23 A Közép-Dunántúl ételei Megtekint
25 OKÉS 2014 Versenymenü - P.Dussmann Kft - Újfehértó konyha Megtekint
27 OKÉS 2014 Versenymenü - SOSI Étterem Kft. Megtekint
29 OKÉS 2014 Versenymenü - TS Gastro Kft. - Petőfi Konyha, Pécel Megtekint
32 Diéták és elemzésük - a szakember szemével - Hollywood diéta Megtekint
34 Szocializáljuk az egészségtudatosságra! Megtekint
36 Táplálkozással a daganatos betegségek megelőzéséért Megtekint
38 Mintaétrend a 11-14 éves kollégistáknak Megtekint
44 Könyvkínálatunk Megtekint
46 Diplomáciai étkezés, táplálkozási etikett Megtekint
48 Technika - Rejtvény Megtekint
50 Megrendelőlap Megtekint

Következő rendezvényünk

Élelmezésvezetők Fóruma Miskolc

2020.03.24. 08:00 - 16:00

Bátor Tábor