Élelmezés 03. (2016. március)

Tartalom

Oldal Cím  
4 Kezünkben a jövő! Megtekint
5 Tízórai Megtekint
6 Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2016 Megtekint
7 Jelentkezési lap az Élelmezésvezetők Fórumaira Megtekint
9 Tradicionális ételek a modern közétkeztetésben - Magyar döntő Megtekint
12 Minőségvezérelt közétkeztetés program - 2. rész Fagyasztás, felengedtetés Megtekint
14 Húsvétkor is egészségesen Megtekint
16 Tejmentes étkeztetés Megtekint
18 A fenntartható élelmiszer-fogyasztás alternatívája: rovarok és ízeltlábúak Megtekint
20 Csecsemőtáplálási kockázat - Magas nitráttartalmú zöldségek Megtekint
21 Válaszok a kihívásokra Megtekint
24 Élelmiszerek kereszttűzben - Búza kontra rozs Megtekint
26 Krisna-tudatú hívők étkezési tradíciói Megtekint
28 Itt az idő! Mozdulj! Megtekint
30 Lehet elég korán kezdeni! Megtekint
32 Az E-vitamin Megtekint
35 Élet a felvágottakon túl Megtekint
38 Nem lehet elég korán kezdeni... Megtekint
40 Mozogjunk okosan: applikációk telefonra Megtekint
42 Bölcsődei mintaétrend Megtekint
48 Rejtvény - Közmondás Megtekint
49 Könyvkínálatunk Megtekint
50 Megrendelőlap Megtekint
WinMenza

Következő rendezvényünk

Élelmezésvezetők Fóruma Békéscsaba

2019.05.22. 08:00 - 16:00

Bátor Tábor