Élelmezés 03 (2015. március)

Tartalom

Oldal Cím  
4 Levél az Olvasóhoz Megtekint
6 Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2015 Megtekint
7 Jelentkezési lap az Élelmezésvezetők Fórumaira Megtekint
9 Kérdések, válaszok a Rendelettel kapcsolatban (2. rész) Megtekint
12 A pasztinák Megtekint
14 Az ételkészítés során keletkező veszteségek a zöldség- és gyümölcsféléknél Megtekint
16 Köretek (2. rész) Megtekint
20 A jövő a kertben terem - Ovisok kertje Megtekint
23 OKÉS 2014 - Versenymenü (Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzat Étkezdéje) Megtekint
25 OKÉS 2014 - Versenymenü (Robert Bosch Power Tool Kft.) Megtekint
27 OKÉS 2014 - Versenymenü (P.Dussmann Kft. Robert Bosch Konyha, Hatvan) Megtekint
28 OKÉS 2014 - Versenymenü (P.Dussmann Kft. ZF-Konyha) Megtekint
30 OKÉS 2014 - Versenymenü (Közintézmények Szolgáltató Irodája, Bölcsőde Befejező Konyha) Megtekint
31 Óvodai mintaétrend Megtekint
36 Használati útmutató - Szerelmet keresőknek és megtartóknak... Megtekint
38 Táplálkozással a vércukorháztartás egészségéért Megtekint
40 HALaszthatatlan ügy Megtekint
42 A táplálkozás hatása a hiperaktivitásra Megtekint
44 Földimogyoró-allergia Megtekint
46 A grépfrútdiéta - Diéták és elemzésük - a szakember szemével Megtekint
48 Rejtvény - Technika Megtekint
49 Könyvkínálatunk Megtekint
50 Megrendelőlap Megtekint

Következő rendezvényünk

Bátor Tábor