Élelmezés 01-02. (2016. február)

Tartalom

Oldal Cím  
4 OKÉS 2015-2016, döntő Megtekint
5 Változások... Megtekint
6 Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2016 Megtekint
7 Jelentkezési lap az Élelmezésvezetők Fórumaira Megtekint
9 Tápanyagok és technológiák Megtekint
10 Pályázati lehetőség Megtekint
11 TOP-1.1.3-15 Helyi gazdaságfejlesztés - Részletek a pályázati felhívásból Megtekint
12 Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform Megtekint
13 A minőségvezérelt Közétkeztetés Program tapasztalatai... Beszámoló a konferenciáról Megtekint
14 Minőségvezérelt Közétkeztetési Program Megtekint
16 Juice-ok és shake-ek Megtekint
18 Tervek, célok - tovább az úton... Megtekint
20 Tojásmentes étkeztetés Megtekint
22 Grillakadémia Megtekint
24 A bahái hit és a kínai univerzizmus híveinek táplálkozási szokásai Megtekint
26 A farsangi menü, újításokkal Megtekint
28 Ásványi anyag az egészséges csontokért - A kalcium Megtekint
31 Mozgás a szabadban, télen Megtekint
34 Mozgás okos eszközök segítségével Megtekint
36 Fűszer-ábécé Megtekint
38 Élelmiszerek kereszttűzben - Margarin kontra vaj Megtekint
40 Vacsoraötletek - Az általános iskolások mintaétrendjéhez Megtekint
42 Mintaétrend általános iskolák alsó tagozata részére Megtekint
48 Rejtvény - Közmondás Megtekint
49 Könyvkínálatunk Megtekint
50 Megrendelőlap Megtekint
50 Megrendelőlap Megtekint
Unilever

Következő rendezvényünk

Élelmezésvezetők Fóruma Miskolc

2019.03.20. 08:00 - 16:00

Bátor Tábor