Minőségvezérelt közétkeztetés program - 3. rész - Nyomon követhetőség

A 2015 októberétől 2016 február végéig minősített 1113 főzőkonyhán meglepően nagy arányban, a vizsgált főzőkonyhák 41,6%-ánál a helyben fagyasztott alapanyagok megfelelő nyomon követhetősége nem volt biztosított...de hiányosnak bizonyult több esetben a konyhákon elkészült ételek nyomon követhetősége, a beszállítók azonosító adatai, valamint a kereskedelmi dokumentumok, számlák, szállítólevelek tartalma is...

Fontos tehát, hogy ezek jelentőségéről, az erre vonatkozó szabályozás részleteiről ír e havi számunkban Zoltai Anna (osztályvezető, NÉBIH VÉFO) és Herczeg Eszter (auditor, Minőségvezérelt közétkeztetés program). 

A cikket teljes terjedelemben Előfizetőink olvashatják a nyomtatott szaklapban.

Ha Ön is szeretné rendszeresen kézhez kapni az Élelmezést, akkor tájékozódjon az előfizetés módjáról itt:

http://elelmezes.hu/elofizetoi-akcio/reszletek/elofizetes/