Közétkeztetés karácsonykor

Mi jut eszünkbe a karácsony szó hallatán? Szeretet, család, ajándékok, hó, hideg és persze evés, ivás. Szinte minden karácsonyi ételnek van mágikus jelentősége. A bab, a borsó, a mák a bőséget biztosítja, a fokhagyma védi az egészséget, a rontás elhárítására diót használnak, a méz az egész életet édessé teszi. Az ünnep fénypontja mindenütt a karácsonyi lakoma.

Hartmann Gabriella dietetikus egy karácsonyi mintaétlapot állított össze részletes nyersanyagkiszabattal.

A cikket teljes terjedelemben Előfizetőink olvashatják a nyomtatott szaklapban.

Ha Ön is szeretné rendszeresen kézhez kapni az Élelmezést, akkor tájékozódjon aktuális előfizetési akciónkról itt:

http://elelmezes.hu/elofizetoi-akcio/reszletek/elofizetes1/