Ízfaktor - Fűszerezzünk bátran!

Miháldy Kinga dietetikus szerint a fűszerek helyes használata és megválasztása az ételek elkészítésében legalább olyan fontos az egészséges táplálkozás megvalósításában, mint az, hogy milyen élelmiszereket választunk alapanyagul. Miért esett vissza a magyar konyhán a fűszerezés népszerűsége a múltban? Milyen fűszereket használjunk és egyáltalán miért olyan fontos, hogy használjuk őket? Melyik fűszer milyen típusú ételhez való? Segédtáblázattal kiegészített cikk a fűszerek fontosságáról.

A cikket teljes terjedelemben Előfizetőink olvashatják a nyomtatott szaklapban.

Ha Ön is szeretné rendszeresen kézhez kapni az Élelmezést, akkor tájékozódjon aktuális előfizetési akciónkról itt:

http://elelmezes.hu/elofizetoi-akcio/reszletek/10-3-akcio/