Erdők-mezők kincsei - Vadak és felhasználásuk 4. rész

Fácán, fogoly, fürj. Sorozatunk a vadszárnyasokhoz érkezett, melyek között van olyan is (fogoly, fürj), ami védett faj - ezek tenyésztés válnak elérhetővé és kerülhetnek az asztalunkra. Némedi József mesterszakács részletesen leírja, hogy mit érdemes tudni ezekről a madarakról, húsuk előkészítéséről a konyhában, ugyanakkor több étel elkészítési módját is közli. Így például megtudhatják, hogyan készül a töltött fogoly , a paprikában sült fürj vagy a majoránnás fácánragu. 

A cikket teljes terjedelemben Előfizetőink olvashatják a nyomtatott szaklapban.

Ha Ön is szeretné rendszeresen kézhez kapni az Élelmezést, akkor tájékozódjon aktuális előfizetési akciónkról itt:

http://elelmezes.hu/elofizetoi-akcio/reszletek/10-3-akcio/