Csiga- és békahús a táplálkozásban

Heim Lívia (egyetemi adjunktus) és Hartmann Eszter (dietetikus) e havi írásában azt járja körbe, hogy vajon a csiga-, illetve békahús beilleszthető-e az étrendünkbe, s ha igen, hogyan. 

Korábban már írtunk arról, hogy a hagyományos növénytermesztés és állattenyésztés során jelentős mennyiségű üvegházhatású gázkibocsátás történik. Az emberiség a fenntartható élelmiszer-termelési módok felé kell, hogy forduljon. A Moldovai Köztársaságban a csigák tekintetében elindult valami...

A cikket teljes terjedelemben Előfizetőink olvashatják a nyomtatott szaklapban.

Ha Ön is szeretné rendszeresen kézhez kapni az Élelmezést, akkor tájékozódjon az előfizetés módjáról itt: 

http://elelmezes.hu/elofizetoi-akcio/reszletek/elofizetes/