Élelmezés 07-08. 2020 (2020. augusztus)

Élelmezés 07-08. 2020

Tartalom

Oldal Cím  
2 Szarvasi MOZZARELLA Kft. Megtekint
4 Tájékoztató előfizetőknek / Gondolatok...vírus után, vírus előtt Megtekint
6 Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2020- Újratervezés Megtekint
9 Ach-Impex Zrt. Megtekint
10 Interjú Gaál Jánosné Labáth Katalinnal Megtekint
14 Élelmiszerek kereszttűzben / Lenmag kontra szezámmag Megtekint
18 Újra terítéken az élelmezési norma Megtekint
20 Kövér porcsin – gyomnövény vagy gyógynövény? Megtekint
23 Szavakkal és szavakon túl…A munkahelyi kommunikáció főbb aspektusai Megtekint
25 A menta – étel, fűszer, gyógynövény és aroma Megtekint
27 Passion Trade Kft. Megtekint
28 Hogyan lesz fenntartható a táplálkozás? A flexitáriánus étrend Megtekint
31 Az árpa helye, szerepe a korszerű táplálkozásban Megtekint
34 A pépes étrend összeállításának kihívásai Megtekint
37 Étrend óvódások részére nyárra. Reggeli- és vacsoraajánlásokkal a szülőknek Megtekint
42 Szárma, muszi, siligó és padrakukó Megtekint
46 Táplálkozás és gasztronómia Törökországban Megtekint
49 Könyvkínálatunk Megtekint
50 Megrendelőlap Megtekint
51 Ovikert Program Megtekint
52 Magyar Élelmiszerbank Egyesület Megtekint

Következő rendezvényünk

Bátor Tábor