Élelmezés 04. (2018. április)

Élelmezés 04.

Tartalom

Oldal Cím  
3 Tartalomjegyzék Megtekint
4 Élelmezésvezetők Fórumsorozata 2018 Megtekint
5 Mutassunk jó példát! Megtekint
6 OGYÉI pályázati lehetőség Megtekint
7 Jelentkezési lap Élelmezésvezetők Fórumára Megtekint
10 Kívánságműsor? Megtekint
12 Élelmiszerek kereszttűzben Megtekint
16 A hónapos retek Megtekint
18 Hogyan süssünk gluténmentes kenyeret? Megtekint
20 Jogszabályváltozás - A szociális étkeztetésről Megtekint
22 A környezet színének hatása az étkezésre és az étvágyra Megtekint
24 Mi, mennyi? Megtekint
26 A földieper Megtekint
28 A tojás Megtekint
31 Több van bennük, mint gondolnánk! Megtekint
34 P-vitaminok, flavonoidok Megtekint
37 Táplálkozás és közétkeztetés Lengyelországban Megtekint
41 Étrend 11-14 éves korcsoport számára Megtekint
48 Rejtvény Megtekint
50 Megrendelőlap Megtekint

Következő rendezvényünk

Bátor Tábor